top of page
Social_Media_Beheer

Let's do  Social Media

Bijna elk bedrijf is vandaag actief op social media. De meeste ondernemers ontbreekt het echter aan tijd en inspiratie om hun socialmediakanalen zelf te beheren. Het is ook veel werk! Werk dat ik graag voor jou doe. 

The Ice Crime Factory

Social Media Marketing

Ice_Crime_Factory

Ice Crime Factory is een Belgisch bedrijf dat ijs zonder toegevoegde suikers produceert en verdeelt onder de naam Ice Crime.

Voor Ice Crime Factory ging ik als socialmedia- marketeer aan de slag. Er werd een nieuwe visuele identiteit en content strategie uitgewerkt voor Facebook en Instagram. In samenwerking met foodies en influencers zorgde ik voor meer merkbekendheid en engagement op social media.

Ice_Crime_Social_Media

Wil jij ook een sterke online aanwezigheid creëren, maar heb je geen idee waar te beginnen? Hieronder vind je enkele zaken die ik als ervaren socialmediamanager voor jou kan doen:

Als freelance socialmediamanager bied ik een all-inclusive service voor het beheren van je social media. Ik bedenk creatieve marketingacties, ontwerp aantrekkelijke content en zorg ervoor dat jouw posts op het juiste moment bij de doelgroep terechtkomen. Ik ga interactie aan met jouw online community en zorg voor meer volgers, likes, shares en comments.

Social media
Advertising

Social media bieden tal van advertentiemogelijkheden. Wil je jouw product of dienst in de kijker zetten? Een evenement promoten of het aantal likes verhogen? Als socialmedia-advertisingspecialist kan ik je helpen bij het opzetten van effectieve advertentiecampagnes die passen bij jouw marketingdoelstellingen.

Influencer

Marketing

Meer online zichtbaarheid geven aan jouw merk? Dan is influencermarketing de perfecte strategie! Samen gaan we op zoek naar de juiste influencers voor jouw merk en zorgen we voor een succesvolle campagne.

Meer weten over het uitbesteden van je social media, het opzetten van een samenwerkingscontract of freelancertarieven? Je leest er alles over op mijn blogpagina!

Samenwerken?

Wil je graag samenwerken? Plan hier een kennismakingsgesprek en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

DIGITALE MARKETING

& COMMUNICATIE CONSULTANT

bottom of page