top of page
Digital_Project_Management

Digital Marketing
Consultant

Op zoek naar een ervaren digitale marketing consultant die jouw project van concept tot oplevering kan begeleiden? Zoek niet verder! Als zelfstandig digitale marketeer sta ik klaar om bedrijven te helpen met diverse aspecten, waaronder het opzetten en beheren van creatieve marketingcampagnes, de implementatie van een contentmarketingstrategie, SEO-optimalisatie en socialmediamarketing.

La Lorraine Bakery Group 

Campaign marketeer

La_Lorraine_Bakery_Group

La Lorraine Bakery Group, een Belgisch familiebedrijf, vertegenwoordigt verschillende merken, waaronder Panos, DONUT worry be Happy, Panesco en La Lorraine. Voor het beheren van hun merkactivatiecampagnes Bakery Fresh waren ze op zoek naar een digitale projectmanager.

 

Als freelance marketeer ging ik voor hen aan de slag. De vorige campagnes werden grondig geanalyseerd, KPI's opnieuw gedefinieerd. In samenwerking met een extern agency werd een nieuwe look & feel uitgewerkt voor de campagne en ook het activatieconcept werd bijgestuurd.

La_Lorraine_Bakery

In mijn rol als digitale marketing consultant bied ik ondersteuning en begeleiding aan organisaties op verschillende gebieden van hun digitale marketing. Enkele voorbeelden van digitale projecten zijn:

Digital
Campaigns

Wil je jouw bedrijf, product of dienst lanceren met een creatieve campagne? Van het creatieve concept of activatie-idee tot het uitrollen en analyseren van de resultaten, it's my cup of tea! 

Content Marketing

Met een een effectieve contentstrategie zorg je ervoor dat jouw merkverhaal ook echt aanslaat bij de doelgroep. Ik help jou graag bij het opmaken van een digitaal mediaplan en het vinden van de juiste formats om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen.

Digitale transformatie

Sta je op het punt om te starten met een digitaal project zoals het lanceren van een website, het implementeren van online marketing- en communicatietools of SEO & CRO optimalisatie? Ik kan helpen bij het identificeren van verbeterpunten, het implementeren van digitale marketingtools en het samenstellen van jouw  team.

Meer weten over freelancertarieven, het opzetten van een samenwerkingscontract of inzichten verkrijgen in tendensen en evoluties van sectoren waarin freelancers actief zijn? Je leest er alles over op mijn blogpagina!

Samenwerken?

Wil je graag samenwerken? Plan hier een kennis-makingsgesprek en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

DIGITALE MARKETING

& COMMUNICATIE CONSULTANT

bottom of page