top of page

It all

starts on your

website.

Het online verhaal van uw bedrijf, merk of dienst begint met een goede website. Een website met interessante en relevante content die gebruiksvriendelijk is en goed scoort in de zoekmachine. Samen bekijken we hoe we uw verhaal best vertellen. Als u wil ga ik zelf(s) op zoek naar de laatste relevante nieuwtjes, facts and figures over uw product of dienst. Dit vormt de basis van uw online verhaal.

WEBSITE BEHEER

& SEO 

nathan-dumlao-ne3qiwViW3A-unsplash.jpg

Een website beheren is meer dan alleen de inhoud van webpagina’s aanpassen. Het is een verhaal van meten, analyseren, optimaliseren en bijsturen. Natuurlijk is ook de content belangrijk. Want klanten binden doet u in de eerste plaats door het aanbieden van interessante en relevante content. Maar om te weten welke content u waar en wanneer gaat aanbieden, moet u ook weten via welke kanalen mensen op uw website terechtkomen. Hoe ze zich op uw website gedragen en welke pagina's populair zijn. Daarnaast besteedt u best ook aandacht aan SEO en linkbuilding, kwestie van goed vindbaar te zijn in zoekmachines.

Wil u graag de redactie van uw website uitbesteden? Heeft u vragen over content management, SEO-optimalisatie of linkbuilding?

E-MAIL MARKETING

& GOOGLE ADS

Met digital advertising brengt u uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van uw doelgroep. Met Google Ads kunt u uw online verkoop een boost geven, uw website traffic verhogen of uw mailinglijst verder uitbouwen. Het is zowat de meest gebruikte online advertentie tool van het moment. Ook met een goede e-mail strategie kunt u heel wat bereiken. Zowel e-mailings als digital ads zijn echter pas doeltreffend wanneer u de resultaten op constante basis gaat monitoren en bijsturen. Als digital professional help ik u graag met het opzetten en optimaliseren van uw online advertenties en e-mailcampagnes.

Uw e-mail of Google Ads campagnes uitbesteden? Gerichte advertising die uw doelgroep bereikt op de juiste plaats en het juiste moment? 

Image by Taisiia Stupak

A story well told...

CLIENT

Van Marcke Pro 

Van Marcke is een gespecialiseerd distributeur van sanitair en verwarming. Daarnaast biedt Van Marcke ook leidingwaterbesparende technieken, waterkwaliteitbehandeling, installatiematerialen en gereedschappen aan onder meer installateurs, architecten en projectonwikkelaars.

assignment 

Verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren en uitvoeren van digitale marketing initiatieven. Doelstellingen vertalen naar KPIs, campagnes en flows plannen, opzetten, analyseren, rapporteren en optimaliseren in nauwe samenwerking met de product marketeers.

- Online advertising
- Web management
 

Story at 

Image by Jacek Dylag

A STORY ABOUT

PARTNERSHIP

Als professional werk ik samen met Smart. Hierdoor kan u o.a. profiteren van het feit dat u mij slechts inhuurt voor de periode dat u mij nodig heeft. Daarnaast treedt Smart ook op als juridische werkgever, zijn ze verantwoordelijk voor de sociaalrechtelijke risico’s en verzorgen zij uw en mijn administratie. U als opdrachtgever hoeft dus niets te doen.  De kost? Alleen de factuur voor mijn prestatie(s)! 

Meer weten over de service
van Smart?

Een éénmalige opdracht?

Heel veel opdrachten?

Instant hulp of een tijdelijke

medewerker nodig?

bottom of page