top of page

Let's tell 

it on social

media.

Bijna elk bedrijf is vandaag actief op social media. De meeste ondernemers ontbreekt het echter aan tijd en inspiratie om hun social media kanalen zelf te beheren. Het is ook veel werk! Op Facebook post u best elke dag, op Instagram moeten inspirerende foto's en op Linkedin een interessant verhaal over uw werknemers, product of dienst. Om het allemaal in goede banen te leiden heeft u best ook een social media strategie en een content plan. 

SOCIAL MEDIA

BEHEER

alexandre-godreau-lbhVDNb5JRU-unsplash (

Op social media vertelt u, net zoals op uw website, het verhaal van uw bedrijf. Een consistent merkverhaal brengen is echter veel werk. Werk dat ik graag voor u doe. Eerst en vooral is het belangrijk om inzicht te vergaren in uw bedrijfsidentiteit en marketingstrategie. Op basis hiervan ga ik aan de slag met het uitwerken van een social media plan. Ik bedenk marketingacties, schrijf, ontwerp en creëer uw dagelijkse posts en zorg ervoor dat ze op het juiste moment bij uw doelpubliek terechtkomen. Daarnaast beheer ik ook uw online community. Dit zorgt ervoor dat klanten meer vertrouwen krijgen in uw business. Op regelmatige tijdstippen meet ik dan of al deze inspanningen het gewenste resultaat hebben, en of u dat ook vindt. 

Wil u graag uw social media uitbesteden? Of bent u op zoek naar social media support bij u op kantoor? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren! 

SOCIAL MEDIA

ADVERTISING

Een product of dienst in de kijker zetten? Een evenement promoten of het aantal likes verhogen? Social media bieden tal van advertentie-mogelijkheden. Ik creëer graag uw social media campagnes op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. Met een aantrekkelijke visual, de juiste doelstellingen, doelgroep en kanaalkeuze zorg ik ervoor dat u ook op social media uw marketingdoelstellingen behaalt. Na afloop van de campagne krijgt u een overzichtelijk rapport met daarin alle resultaten van de campagne.

Ik help u graag met het opzetten en beheren van uw social media campagnes. 

social_media_beheer.jpg

A story well told...

CLIENT

Van Marcke 

Van Marcke is een gespecialiseerd distributeur van sanitair en verwarming. Daarnaast biedt Van Marcke ook leidingwaterbesparende technieken, waterkwaliteitbehandeling, installatiematerialen en gereedschappen aan onder meer installateurs, architecten en projectonwikkelaars.

assignment 

Digitale coördinatie van de online platformen. Content creatie en contentmanagement voor Facebook, Instagram, Linkedin en YouTube en beheren van de community. Uitwerken van social media advertenties met als doel: merkbekendheid en het stimuleren van de e-commerce. 

- Social Media Management
- Social Media Marketing  &  Advertising
- Community Management

Story at 

IG_VM.jpg
VM-0123_edited.jpg

A STORY ABOUT

PARTNERSHIP

Als professional werk ik samen met Smart. Hierdoor kan u o.a. profiteren van het feit dat u mij slechts inhuurt voor de periode dat u mij nodig heeft. Daarnaast treedt Smart ook op als juridische werkgever, zijn ze verantwoordelijk voor de sociaalrechtelijke risico’s en verzorgen zij uw en mijn administratie. U als opdrachtgever hoeft dus niets te doen.  De kost? Alleen de factuur voor mijn prestatie(s)! 

Meer weten over de service
van Smart?

Een éénmalige opdracht?

Heel veel opdrachten?

Instant hulp of een tijdelijke

medewerker nodig?

bottom of page