FACEBOOK

INSTAGRAM

+

2 x 8 posts per maand (NL)

2 x Insta/Fb story
Reposten user-generated content

Maandelijks prestatierapport van uw accounts

Community beheer (tot 10K)
Account growth incentive

€385/maand excl. btw

Stap 01

Op basis van uw input werk ik een contentplan uit. Hierin geef ik de insteek voor bepaalde content aan, waar en wanneer er best gepost wordt, hoe u het verhaal van uw bedrijf, merk of dienst best vertelt, etc 

U levert zaken aan zoals grafische bestanden, logo, kleurcodes en fonts. Maar ook info zoals up coming events, beurzen, promoties, vacatures, etc ... Enfin alles wat mij toelaat content te maken die relevant is en aansluit bij uw merkverhaal. Heeft u weinig of geen beeldmateriaal? Dan heeft u twee opties: ik gebruik materiaal uit een beeldendatabank of ik organiseer voor u een fotoshoot. Houd er rekening mee dat een professionele fotoshoot gemiddeld €120/uur kost.

Stap 02

Ik maak voor u een moodboard zodat u een duidelijk beeld krijgt van de posts die ik op uw social media ga posten. Pas daarna ga ik aan de slag om uw posts definitief vorm te geven.

Stap 03

Maandelijks stuur ik u de finale versie (copy+beeld) van elke post. U kijkt ze na, waarna ik ze vervolgens inplan en publiceer op uw social media. Eens uw posts gepubliceerd zijn, monitor ik ook alle reacties en beantwoord ik eventuele vragen en opmerkingen. Daarnaast ga ik ook een interactie aan met uw volgers of potentiële volgers om de groei van uw account(s) te stimuleren. Elke maand ontvangt u van mij een prestatierapport van uw account.

Stap 04

Een pakket op maat?

Geen probleem!

Het Facebook+Instagram pakket is een standaard pakket van 16 posts, 2 stories, een resultatenrapport en community beheer. Natuurlijk kan u dit naar wens aanpassen. Heeft u liever maar 14 posts en 4 stories, geen probleem. Wil u ook aan de slag met social media advertising? Dat kan! Op basis van uw wensen maak ik voor u een pakket op maat!

 

Uw pakket nu

1 maand GRATIS!

Wat houdt dit precies in?  Voor het opstarten van een pakket reken ik een éénmalige fee. Hierin zit o.a.: het optimaliseren van uw bestaande account(s), definiëren van uw doelgroep en hun interesses, opmaken van een content plan en moodboard. Voor het Facebook+Instagram pakket is de opstart fee €250. Daarnaast betaalt u maandelijks €385 voor het pakket van 16 posts, 2 stories, een resultatenrapport en community beheer. Dit pakket krijgt u nu 1 maand GRATIS!

CONTACT

+32 0485 63 16 50

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn