top of page

2 social media

accounts

2 x 8 posts per maand (NL)

6 x Insta/Fb story
Reposten user-generated content

Community beheer (tot 10K)
Account growth incentive

€ 465/maand excl. btw

Jouw social media beheren?

Zo doe ik dat!

Stap 01

Op basis van uw input werk ik een contentplan uit. Hierin geef ik de insteek voor bepaalde content aan, waar en wanneer er best gepost wordt, hoe u het verhaal van uw bedrijf, merk of dienst best vertelt, etc 

U levert zaken aan zoals grafische bestanden, logo, kleurcodes, fonts en beeldmateriaal. Maar ook info zoals up coming events, beurzen, promoties, vacatures, etc ... Enfin alles wat mij toelaat content te maken die relevant is en aansluit bij uw merkverhaal. Heeft u weinig of geen beeldmateriaal? Dan heeft u twee opties: ik gebruik materiaal uit een beeldendatabank (€ 3,00/foto) of ik organiseer voor u een fotoshoot. Houd er rekening mee dat een professionele fotoshoot gemiddeld € 150/uur kost.

Stap 02

Ik maak voor u een moodboard zodat u een duidelijk beeld krijgt van de posts die ik op uw social media ga posten. Pas daarna ga ik aan de slag om uw posts definitief vorm te geven.

Stap 03

Stap 04

Maandelijks stuur ik u de finale versie (copy+beeld) van elke post. U kijkt ze na, waarna ik ze vervolgens inplan en publiceer op uw social media. Wil u de tone of voice van uw posts nog aanpassen of bijsturen? De eerste maand pas ik uw posts (copy+beeld) gratis aan. Vanaf de 2e maand reken ik voor wijzigingen extra. Eens uw posts gepubliceerd zijn, monitor ik ook alle reacties en beantwoord ik eventuele vragen en opmerkingen. Daarnaast ga ik ook een interactie aan met uw volgers of potentiële volgers om de groei van uw account(s) te stimuleren. Per kwartaal ontvangt u van mij een prestatierapport van uw account(s).

duo-02.jpg

Een pakket op maat?

Geen probleem!

Dit pakket is een standaard pakket van 2x8 posts, 6 Instastories en community beheer. Natuurlijk kan u dit naar wens aanpassen. Heeft u liever 2x10 posts en 4 Instastories, geen probleem. Wilt u ook aan de slag met social media advertising? Dat kan! Op basis van uw wensen maak ik voor u een pakket op maat!

Fb-Inst-pakket
Pakket-02

Good to know!

Voor het opstarten van een pakket reken ik €65/uur. Hierin zit o.a.: het optimaliseren van uw bestaande account(s), definiëren van uw doelgroep en hun interesses, hashtag research, opmaken van een content plan en moodboard. Daarnaast betaalt u maandelijks € 465 voor het pakket van 2x8 posts, 6 Instastories en community beheer. Alle pakketten worden maandelijks automatisch verlengd. Opzeggen kan tot 15 dagen voor het begin van de volgende maand en enkel via info@marijkestaessens.com

bottom of page