FACEBOOK

INSTAGRAM

+

ONE*

3 x 8 posts per maand (of 2x8 + website beheer)

2 x Insta/Fb story

Reposten user-generated content

1 x opmaak advertentie/event 

1 x resultatenrapport advertentie/event 

1 x prestatierapport van uw accounts

community beheer (tot 10K)

* Eventueel kan u hier ook kiezen voor website beheer. 

€745/maand excl. btw

Stap 01

Op basis van uw input werk ik een contentplan uit. Hierin geef ik de insteek voor bepaalde content aan, waar en wanneer er best gepost wordt, welk type advertenties u best inzet, etc.

U levert zaken aan zoals grafische bestanden, logo, kleurcodes en fonts. Maar ook info zoals up coming events, beurzen, promoties, vacatures, etc ... Enfin alles wat mij toelaat content te maken die relevant is en aansluit bij uw merkverhaal. Heeft u weinig of geen  beeldmateriaal? Dan heeft u twee opties: ik gebruik materiaal uit een beeldendatabank of ik organiseer voor u een fotoshoot. Houd er rekening mee dat een professionele fotoshoot gemiddeld €120/uur kost.

Stap 02

Ik maak voor u een moodboard zodat u een duidelijk beeld krijgt van de posts die ik op uw social media ga posten. Pas daarna ga ik aan de slag om uw posts definitief vorm te geven.

Stap 03

Ik stuur u de finale versie (copy+beeld) van elke post. U kijkt ze na, waarna ik ze vervolgens inplan en publiceer op uw social media. Eens uw posts gepubliceerd zijn, monitor ik ook alle reacties en beantwoord ik eventuele vragen en opmerkingen. Ook de advertenties volg ik op, u krijgt hiervan maandelijks een rapport met de resultaten.

Stap 04

Een pakket op maat?

Geen probleem!

Bij het Facebook, Instagram + One pakket heeft u de mogelijkheid om 2 social media kanalen te combineren met website beheer. Natuurlijk kan u dit naar wens aanpassen. Heeft u liever minder posts en meer Instastories, geen probleem. Wil u het community beheer zelf doen? Dat kan! Op basis van uw wensen maak ik voor u een pakket op maat!

 

Goed om weten

Voor het opstarten van een pakket reken ik een éénmalige fee. Hierin zit o.a.: het optimaliseren van uw bestaande account(s), definiëren van uw doelgroep en hun interesses, opmaken van een content plan en strategisch advies mbt het opmaken van uw advertentie(s). Voor het Facebook, Instagram + One pakket bedraagt de opstart fee €450. Daarnaast betaalt u maandelijks €745 voor het pakket van 3x8 posts (of 2x8 posts + website beheer), 2 stories, 1 advertentie, een resultaten rapport en community beheer. Het pakket wordt automatisch verlengd. Opzeggen kan tot 15 dagen voor het begin van de volgende maand en enkel via info@marijkestaessens.com.

CONTACT

+32 0485 63 16 50