top of page

social media +

website

2 x 8 posts + website beheer (NL) 

6 x Insta/Fb story

Reposten user-generated content

Community beheer (tot 10K)
Account gr
owth incentive

€ 700/maand excl. btw

Jouw social media beheren?

Zo doe ik dat!

Stap 01

Op basis van uw input werk ik een contentplan uit. Hierin geef ik de insteek voor bepaalde content aan, waar en wanneer er best gepost wordt, hoe u het verhaal van uw bedrijf, merk of dienst best vertelt, etc 

U levert zaken aan zoals grafische bestanden, logo, kleurcodes en fonts. Maar ook info zoals up coming events, beurzen, promoties, vacatures, etc ... Enfin alles wat mij toelaat content te maken die relevant is en aansluit bij uw merkverhaal. Heeft u weinig of geen beeldmateriaal? Dan heeft u twee opties: ik gebruik materiaal uit een beeldendatabank (€ 3,00/foto) of ik organiseer voor u een fotoshoot. Houd er rekening mee dat een professionele fotoshoot gemiddeld € 150/uur kost.

Stap 02

Ik maak voor u een moodboard zodat u een duidelijk beeld krijgt van de posts die ik op uw social media ga posten. Pas daarna ga ik aan de slag om uw posts definitief vorm te geven.

Stap 03

Maandelijks stuur ik u de finale versie (copy+beeld) van elke post. U kijkt ze na, waarna ik ze vervolgens inplan en publiceer op uw social media. Wil u de tone of voice van uw posts nog aanpassen of bijsturen? De eerste maand pas ik uw posts (copy+beeld) gratis aan. Vanaf de 2e maand reken ik voor wijzigingen extra. Eens uw posts gepubliceerd zijn, monitor ik ook alle reacties en beantwoord ik eventuele vragen en opmerkingen. Daarnaast ga ik ook een interactie aan met uw volgers of potentiële volgers om de groei van uw account(s) te stimuleren. Ook uw website houd ik up-to-date. Per kwartaal ontvangt u van mij een prestatierapport van uw account(s) en website.

(Website beheer beperkt tot max. 3u per maand)

Stap 04

33333_edited.jpg

Een pakket op maat?

Geen probleem!

Bij dit pakket heeft u de mogelijkheid om 2 social media kanalen te combineren met website beheer. Natuurlijk kan u dit naar wens aanpassen. Heeft u liever minder posts en meer Instastories, geen probleem. Wil u ook aan de slag met social media advertising? Dat kan! Op basis van uw wensen maak ik voor u een pakket op maat!

Fb-Insta-One-pakket
Promo-03

Good to know!

Voor het opstarten van een pakket reken ik €65/uur. Hierin zit o.a.: het optimaliseren van uw bestaande account(s), definiëren van uw doelgroep en hun interesses, hashtag research, website analyse, opmaken van een content plan en moodboard. Daarnaast betaalt u maandelijks € 700 voor het pakket van 2 x 8 posts + website beheer, 6 stories en community beheer.  Alle pakketten worden maandelijks automatisch verlengd. Opzeggen kan tot 15 dagen voor het begin van de volgende maand en enkel via info@marijkestaessens.com.

bottom of page