top of page

The tale

behind your

story.

Uw online verhaal gaat verder dan een mooie website, leuke social media posts of interessante blogposts. Met een goede digitale strategie zorgt u ervoor dat uw creatieve content ook aanslaat bij uw doelgroep. Van webanalytics tot creatieve campagnes, van SEO en SEA tot e-mailmarketing en social advertising, ik help u graag met het uitwerken van uw digitale strategie.

ONLINE STRATEGIE

& CONTENT PLAN

julian-mora-v490AlsqbTs-unsplash.jpg

Om uw online verhaal professioneel te vertellen heeft u een strategisch plan nodig. Zo’n plan schrijven gebeurt natuurlijk niet in 1,2,3. Alles begint met een analyse, een diepteonderzoek van uw huidige online situatie. Hiermee ga ik aan de slag om uw digitale strategie en content plan uit te werken. Om dit goed te doen is het belangrijk om te weten wat u wil bereiken. Wilt u meer merkbekendheid genereren of een nieuw product lanceren? Uw online verkoop doen stijgen, meer traffic naar uw website of community building? Op basis van uw doelstellingen zoek ik voor u uit welke kanalen, content en advertising u best inzet. 

Iemand nodig om uw online verhaal te vertellen? Meer weten over het opzetten van een digitale strategie?

IMPLEMENTATIE

& CREATIE

Op zoek naar iemand die uw content plan schrijft, implementeert én onderhoudt?

Nu we uw digitale strategie en content plan hebben gecreëerd, moeten we natuurlijk ook de juiste tools en technieken inzetten. Zaken zoals monitoring en analytics software, online advertising en e-mail marketing automation. En ongeacht welke tools u ook gaat gebruiken, die blogposts, social media content of e-mailings schrijven zichzelf niet. Of u nu op zoek bent naar iemand voor het creëren van creatieve content of het implementeren van uw digitale strategie, ik doe het alvast graag voor u!

scheier-hr-Llnbq4p_-0Y-unsplash.jpg

A blog about everything digital...

A STORY ABOUT

PARTNERSHIP

Als professional werk ik samen met Smart. Hierdoor kan u o.a. profiteren van het feit dat u mij slechts inhuurt voor de periode dat u mij nodig heeft. Daarnaast treedt Smart ook op als juridische werkgever, zijn ze verantwoordelijk voor de sociaalrechtelijke risico’s en verzorgen zij uw en mijn administratie. U als opdrachtgever hoeft dus niets te doen.  De kost? Alleen de factuur voor mijn prestatie(s)! 

Meer weten over de service
van Smart?

Een éénmalige opdracht?

Heel veel opdrachten?

Instant hulp of een tijdelijke

medewerker nodig?

bottom of page