top of page

Great copy

for a powerful

story.

Copywriting is meer dan alleen schrijven. Als copywriter schrijf je mee aan een merkverhaal. Je probeert een bepaald publiek te bereiken, hen te emotioneren en inspireren. Aan te zetten tot actie. Powerful stuff dus … 

WEBCOPY

& SEO

Een creatieve copywriter nodig? Laat het mij gerust weten! Ik schrijf, schrap en herschrijf uw teksten met plezier!

pierrick-van-troost-yXXvJecrTQA-unsplash

SEO copywriting is het schrijven van webteksten met zoekwoorden waarmee u wil gevonden worden in de zoekmachine. Op basis van zoekwoorden bepaalt Google namelijk de relevantie van uw website. Hoe hoger uw website scoort, hoe meer mensen uw website bezoeken. Met Google Keyword Planner ga ik voor u op zoek naar zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf, product of dienst. Op basis hiervan schrijf ik uw webteksten of SEO-optimaliseer ik uw bestaande teksten.

BLOG &

MAILINGS

Een blogpagina is een uitstekende manier om uw website regelmatig van nieuwe content te voorzien. E-mailings zorgen dan weer voor meer traffic naar de website maar ook voor het onderhouden van uw klantenrelaties en het verkopen van producten. Regelmatig blogposts schrijven of een e-mailing versturen kost natuurlijk tijd. Vraag mij dus gerust om uw blogpagina of e-mailcampagnes te beheren. Ik ben goed in het creëren van content en als u wil, post en verstuur ik die ook.

Heeft u vragen over bloggen of het opzetten van een e-mail-campagne? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren! 

notavandal-NOKUNQ7KULg-unsplash.jpg

A story well told...

CLIENT

the reference

The Reference is een full service digitaal agentschap met kantoren in België en New York City.

assignment 

Schrijven en redigeren van digitale content. Door middel van content research en topic marketing research de key-focus bepalen van verschillende types content. Schrijven van webpages, case studies, factsheets, blog articles and FAQ pages rond bepaalde reader persona's. SEO optimaliseren van content, schrijven en definiëren van meta descriptions, header tags, call-to-actions en title tags.

- SEO

- Digital copywriting

Story at 

Image by Arlington Research

A STORY ABOUT

PARTNERSHIP

Als professional werk ik samen met Smart. Hierdoor kan u o.a. profiteren van het feit dat u mij slechts inhuurt voor de periode dat u mij nodig heeft. Daarnaast treedt Smart ook op als juridische werkgever, zijn ze verantwoordelijk voor de sociaalrechtelijke risico’s en verzorgen zij uw en mijn administratie. U als opdrachtgever hoeft dus niets te doen.  De kost? Alleen de factuur voor mijn prestatie(s)! 

Meer weten over de service
van Smart?

Een éénmalige opdracht?

Heel veel opdrachten?

Instant hulp of een tijdelijke

medewerker nodig?

bottom of page